kedd, június 2

298.
Nem tudom, hogy ki hogy tud a "problémamegoldó" dologgal megküzdeni. Azt hiszem eddig elég jól sikerült nekem is. Eddig! De, mikor meg sem oldom az egyiket és már a másik "az ajtón kopog",( és ez február óta tart!!!), na attól frászt tudok kapni! Ez még fűszerezve van azzal, hogy nem az "egészséges ember" kategóriába tartozom. Mikor úgy van, hogy most talán jó minden, másnap már az orvos látogat, mert összeomlott a" jónak hitt minden"! Most ez az állapot uralkodik!!!
Sajnos varrás és hímzés helyett, most ezt próbálom, úgy "összevarrni", hogy valahogy én kerüljek ki győztesen!
Ehhez várom a tippeket,ötleteket,javaslatokat...!!!

És a helyzetet még az is rontja, hogy csütörtökön és hétfőn ismét jelenésem van a klinikán!!!

7 megjegyzés:

szarvasmici írta...

Sajnos ötletem nincs. De az biztos, hogy hihetetlenül nagy erő kell ahhoz, hogy hideg fejjel tudj megtenni mindent azért, hogy a dolgok jobbra forduljanak. Én innen azt tudom Neked felajánlani, hogy szorítok érted, hogy ez sikerüljön!!!

SILERIKA írta...

Itt vagyunk mi, akik szeretünk Téged!! Adjon ez erőt, kitartást mindezt legyőzni! :)

Ágó írta...

Mamis!
Nagyon sok szeretettel gondolunk rád és küldünk neked sok erőt és kitartást!!! Ágó

mammka írta...

Mamis,nagyon sok szeretettel gondolok rád!!!!!

Naturita írta...

Nagyon sok türelmet és kitartást kívánok és minél hamarabb szeretnék pozitív hozzászólást olvasni Tőled!
Jobbulást!

Teca írta...

Mamiska, látod jó páran szeretünk TÉGED!!! Ezért küzdjél,még ha erőn felül is megy a dolog! Problémamegoldó???? Kár hogy nincs ilyen gépezet! Nekem egyszer egy doki azt mondta,problémák nincsenek,feladatok vannak,amiket meg kell oldani.Problémát mi csinálunk, magunknak belőle!
Én szoktam a fejemben egy listát írni, mit is kell ma megoldanom,ha elvégeztem kipipálom.
Kitartást és rengeteg erőt kívánok!

disa írta...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城