csütörtök, április 29

56.
A tegnapi Colett féle *válogatás* nagy port kavart, mindenki olvashatta...
( sajnos nálam is kiverte a biztosítékot!). Állítólag mindent félreértettünk!!!!

Azóta aludtam rá egyet, megjártam a klinikát, ott pedig volt idő *átrágni*. Most pedig újból végigolvastam mindent. Ami megmaradt bennem, az csak a keserűség és a megdöbbenés! De jelzem, átéltem ettől rosszabbat is már életemben!!!!
Elolvastam Colett *magyarázatát* is, amit írt erre a bejegyzésre az *építő jellegű tréningről* a *válogatásról*és a *tükörről*. Ha neki ez az volt, szomorú!!!!!!! Csodáltam a munkáit és ezután is megfogom nézni, de valahogy más szemmel...Üzletpolitikának nagyon jó fogás volt!(saját véleményem!)
Még egy kicsit rágom a dolgot, de én ezzel zártam is a témát!
A megjegyzéseket amit írtatok köszönöm, én folytatom tovább a SAJÁT TRENDIMET akár trendi, akár nem ( legfeljebb nem mutatom..))!!!

11 megjegyzés:

Grety Gergaly írta...

Szegény Mamis nem érdemelted ezt meg,még ha a bloggerina szerint félre is értette mindenki az irományát,nekem nem lett ettől szimpatikusabb sőt...A többiről meg nem beszélek.:) Várjuk a további munkáidat szeretettel!!

Lonci (Győr) írta...

Légyzsi........ velünk foglalkozz és alkoss, alkoss, alkoss a többi csak sz...... cséplés:-)))) bocs

Rita írta...

Engem nem gyözött meg a magyarázkodás, a bejegyzés bánto volt, akkor is ha (állitolag) nem annak volt szánva.

Cila Zzy írta...

Várom a Mamis-trend-design következő tagjait.
Szóval: MTD! Szabadalmaztasd! Puszi!

judit.6 írta...

Hűha... erről szépen lemaradtam. :( Sajnos colette blogját sem tudom megnézni, mert meghívásos. Így arról nem tudok véleményt formálni, hogy bántón írta-e. Sajnos az biztos, hogy nagyon könnyű úgy fogalmazni, hogy másnak ne tetszedjen, megsértődjön. Én más gondolok, leírom valahogy, de másképpen értelmezik, sajnos ebbe a csapdába már én is beleestem. (nem a blogomon, hanem a bolt honlapján, ahol 80-an nem tartották bántónak, 20-an meg igen, aztán ment a blogokon a sárdobálás. :(
Egy biztos, nekem nagyon tetszenek a TE táskáid. S pont ezért is lesem a blogodat, holott egy egyenest is nehezen tudnék géppel varrni. :) No majd egyszeeeeer... addig ámoulok-bámulok, csodálok. :) Mamis és a többiek, akiket most megbánottak, lépjetek ezen mielőbb túl, nem éri meg rápazarolni az időt, s inkább varrjátok a szebbnél szebb táskákat. :) puszi..

Rita írta...

Colette most zárta be a blogját, senki se jut be.... hát ezt se tartom éppen egyenes dolognak: sz.... keverni aztán eltünni, az ajtot meg bezárni......

N.Zsuzsi írta...

És most kinyitotta, mindent törölt, még a rendszeres olvasóit is -ahonnan én tegnap magamtól leiratkoztam :) -, így méééég kínosabb az egész. Szerintem.
Alkosson mindenki kedvére, ne megfelelni-vágyásból :) jó munkát nektek mindannyiótoknak.

colette írta...

Kedves Mamis,

bocsánatot kérek a történtekért, a félreérthető és félreértett mondataimért.
Üdvözlettel: Colette

colette írta...

A blogomat nem töröltem és a követőket sem, ez egy másik blogom: "Colette galériája", amibe ritkán szoktam írni. Ide irányítottam át az engem keresőket, mert voltak, akik kerestek...

Mamis írta...

Kedves Colett,
Számomra a legdühítőbb és lenézőbb a sok smiley volt!
Munkáidhoz további sok sikert kívánok!

Rita írta...

Kedves Mamis!
látod mennyien szeretnek, bátoritanak és vigasztalnak? Velük törödj inkább, ne emészd magad, nem érdemes!