szerda, április 28

55.
Még egy kis adalék az előző bejegyzéshez!

Ami számomra a legfelháborítóbb és nem tartozik a TRENDI kategóriába, az az, hogy ha elindított valamit,amiről tudta, hogy nagy port fog kavarni, akkor illő volna rá reagálni!!!!!!!!!!!!Jelzem az óra 22:30-at mutat...))
Na számomra ez nem trendi!!!!

****************************
Bocsi! Megkaptuk a választ kérdéseinkre!!!
****************************
Miután elolvastam Colett *válaszát*, rájöttem, hogy most örülnöm kell, hogy beválogatott!!!!!!!
Hisz ez csak egy tréning volt, vagy hívhatjuk akár szemezgetőnek!!!!?????
Vajon Ő miért nem került be????
Most viszont megyek örülni..!!!!!!!!!!!!!!!!

******************************
Ha még ezek után bárki is kíváncsi lesz rám....(vagyis a táskáimra...)

Hol a fenében volt itt a tréning és az építő jelleg?????????
******************************

8 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Én is kitartóan vártam, mert nagyon kíváncsi vagyok a színtiszta álláspontjára, de már 11 és még mindig semmi. Reggel meg vár a gályamunka, úgyhogy mára feladom:)

Dia írta...

Én is olvastam a kommentjét is. Én úgy vagyok vele, hogy tényleg mindenkinek lehet véleménye, de vannak esetek, mikor azt jobb nem kitenni a blogra...
Szerintem gyönyörűeket alkot Colette, de én pl. nem hordanám azokat a táskákat, sokkal inkább a Tiédet! Nekem ez a stílus jön be, ezeket szeretem. Az, hogy mi tetszik valakinek és mi az, amit szívesen hordana, viselne is, két külön dolog. Én maradok hű rajongód és mindig csodálom a számomra kicsit sem unalmas táskáidat, termékeidet!!! Szép napot!

Lonci (Győr) írta...

Személy szerin, én... és még a párom is, nagyon szeretem a letisztult, szép ízléses munkáidat:-))))
Ott leszel 8.-án szombaton a Lőrinci KV-n. Jó lenne összefutni:-)))

nanucco írta...

Szia.

Na igen örülhetnénk ha úgy lett volna kirakva hogy mamis táskája , meg csyllag táskája kdatta táskája ágó táskája stb. De nem baj, valamilyen szempont alapján csak kiválogatta őket, hiszen a mieinken kívül még jó pár hasonló van. De már nem zavar , aludtam egyet rá és tovább léptem. Eztán is fogok csinálni hasonlót ha arra támad kedvem. Nekem tetszenek a táskáid, és a többieké is. Szép napot, és varrj egy szép táskát:) Ja az enyém a pillangós a kollázson.

Jutus írta...

Én csak ma olvastam Colett bejegyzését és teljesen letaglózott az írása és egy két ember hozzászólása is!!!
Úgy gondolom hogy most jó kis reklámot csinált magának.

Szerintem aki ide járt hozzád eddig,ezután is jönni fog és büszkén hordjuk a két kezed által készített táskákat és már nagyon várom a következő gyönyörűséget!!!!

Vacskamati írta...

Kató, szerintem meg nincs mit várni, ez nem állóvíz, hanem szarkeverés. És semmi más célja nem lehetett vele, minthogy kiprovokálja, a követőiből a bezzegdicséreteket, miközben mások munkáit velük szólatja le.. nemár, hogy neki kelljen.. :S Tisztességtelen a viselkedése.

Én a helyetekben jelentkeznék, mint az előbb itt nanucco tette: "Igen, akkor ha szemezgetés, és véletlenül nem jegyezted meg kié, az enyém alá lécci írd oda a hivatkozásomat, ami ez és ez, vagy távolítsd el." Ha nem teszi ezt meg utólag, önmagát köpi szembe.. ha meg igen, akkor Nektek is jó kis reklám,a mi némileg kárpótolhat emiatt a méltatlan bejegyzés miatt. a önmagának mond ellent. Amúgy gratula a pillangós táskához, nekem rögtön szemet szúrt, milyen kedves, tavaszi, nagyon tetszik! :)

Maria írta...

De Mamis, micsoda megjegyzés az, hogy ha bárki is kiváncsi lesz rád? Nyilván ugyanazok, akik eddig is. A te táskáidat a hímzés dobja fel, attól egyedi.
Vélemények hangzottak el /én ugyan személy szerint Petya írásán szórakoztam a legjobban, akármikor is regisztrált - ugyan miért is tartozik az a témához? - de ez csak személyes vélemény/.

Mehike írta...

Én ide mindig is szívesen kukkantok be.Ezekután is ezt fogomtenni