szerda, október 14


366.
Jó régen jártam erre...
Az utóbbi időben nem sok új dolog készült. Ami varrni valóm volt, az javítás, cipzárcsere (amit továbbra sem szeretek!!!). De ezekkel végeztem, így ma már azért a hímzőgép is beindult. Egy "fanatikus" pókember rajongó kisfiú nadrágjára készült ez a címke. Remélem tetszeni fog neki.

Közben voltam klinikán is. Eredményekről most inkább nem nyilatkoznék...
De tapasztalatokról igen. 16 éve járom a klinikát, változó "sűrűségi" látogatással(na ezt jól leírtam...), de továbbra is az a tapasztalatom, hogy hiányzik az emberi tolerancia. Valószínű aki ott van, azért van ott mert beteg. Én is szívesebben ülnék olyankor a varrógép mellett...De ha már ott vagyok, akkor megpróbálom türelemmel kivárni a soromat. Na ez a türelem ez már csak hiú ábránd...Hiába, bennem van a hiba....Csak az a baj, hogy ha az orvost is siettetjük, aki ugye valahol felel az életünkért, na az már gáz...Remélem továbbra is nagyon ritkán fogok találkozni ilyen betegekkel...Mondom én, akinek már "teher" a klinika, unalmas a várakozás, fárasztó az állandó "talán a következő eredmény jobb lesz..." szöveg. De megfogadtam már egy jó pár éve, hogy megpróbálom "türelemmel" viselni a "siető" betegeket.

Most is ezt tettem, sikerült!

4 megjegyzés:

Silerika írta...

Türelemből jeles!! 16 év a bizonyíték. Minden jót kívánok,és minél jobb laboreredményeket!!:))
A varrás kitűnő terápia, és ez Nálad is igaz, ugye!!?

CathlenKata írta...

Gratulálok ! Mondjuk nekem akkor is jár a kezem mert vagy kötök vagy horgolok,a türelmetlenek meg le vannak ejtve magasról. :-)

Jobb eredményeket kívánok én is !

Ibcsy írta...

kedves Mamis! Sajnos mostmár én is elmondhatom, hogy jó pár éve járok a klinikára. És sajnos egyre több türelmetlen, tolakodó emberrel találkozom. Mélységese egyetértek Veled.
Nekem is jövőhéten kell visszamennem:-)Ezeket a várakozásokat csak türelemmel és toleranciával lehet "jobbá" tenni.
Mielőbbi javulást kívánok. A remény örök.

Abile írta...

Nekem is pont az lett volna az ötletem, hogy vigyél valami varrnivalót..., talán könnyebb elviselni a várakozás nehéz perceit! Kívánom, hogy minél kevesebbet kelljen orvoshoz járnod!