szombat, október 3

364.
Miután lassan mindenki a gyógyulás útjára lépett, így volt ma egy kis időm varrni is.

Rá kell jönnöm a táskavarrás terén, hogy valahogy a ferdepántos, szalagos, gyöngyös...összeállítás az nagyon nem az én világom! Elkészítem ha kérik (mert több ilyet is kértek), de nem tudom azt mondani, hogy "na ez most olyan Mamisos lett..." Valahogy nem igazán érzem "az enyémnek!"

Annál inkább ezt a táskát amit most varrtam. Se ferdepánt, se gyöngy, se semmi csak maga a hímzés... Valahogy ezek azok amik közel állnak hozzám.
El is gondolkodtam, hogy most akkor tényleg bennem van a hiba...??? Vagy ennyire nem látom a dolgok kreatív mivoltát...???

Részleteket itt találsz.

És mivel a meska boltom 1 éves ( igaz technikai okok miatt, csak júliusban indult el újra...de 1 éve létezik!) ezért LEÁRAZÁS történt . Ha kedved van nézz szét a boltban!

3 megjegyzés:

Lilang írta...

Nagyon aranyos ez a kis virágos motívum :)

KicsiKató írta...

Szerintem a kreatív nem jelent egyet a túlbonyolítással. Tetszik, úgy, ahogy van. Sokunk hétköznapijaihoz illeszkednek ezek a letisztult dolgok, amik kikerülnek a kezeid közül!!

Abile írta...

Nekem éppen ezek a letisztult formák és egyszerű minták tetszenek... Valószínűleg Neked is.. :o) ezért készíted szívesebben! ;o)