vasárnap, április 13

32.
Tegnap azért már sikerült varrnom.Lányomnak varrtam két pólót.Nem tudom ki,hogy van vele,de én az olyan dolgokat szeretem,ami 2-3 óra alatt a szabástól a varrásig kész!Na ezek ilyenek lettek.Persze semmi extra nincs rajta,csak egy kis hímzés,de ő amúgy is az ilyen egyszerű dolgokat szereti.Én pedig nagyon szeretem csinálni az ilyen rátétes mintákat.

6 megjegyzés:

Csilla írta...

Szia! Ezeket Te varrtad? Ez a tanult szakmád ?
Nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok! :)

Mamis írta...

Igen,ezeket én varrtam,de nem ezt tanultam!Mivel kaptam egy elég csúnya és életreszóló betegséget,így az időmet el kellett valahogy tölteni itthon és ráálltam a varrásra.Nagyon szeretem csinálni!!!

Csilla írta...

A pólóra rakott hímzés gépi hímzés? És ha igen ,akkor azt is Te csinálod?Régóta foglalkozol varrással?

Mamis írta...

Igen,géppel hímeztem rá.Azt is én csináltam,de nem én szerkesztettem!
Jó pár hímzésmintám van így van miből válogatni

Mamis írta...

Ami lemaradt!Kb.20éve varok!

Csilla írta...

Meséltem anyumnak,hogy mennyi szépet látok itt,és sok ügyeskezü lányra akadtam,beleértve téged is természetesen.És hogy szinte senki nem tanulta a varrást.Erre mondta anya,hogy érzék is kell hozzá.Na meg türelem és kitartás.És neked ez van! Én sajnálom,hogy soha nem érdekelt a varrás,mármint a ruha varrás.Ugyanis anya lehet,hogy tanítgathatott volna,mert neki a szakmája.De nem is akartam semmi ilyesmit,mert gyerekkoromra ugy emlékszem vissza,hogy mindíg azt mondták kétbalkezem van. :(
Igy azt gondoltam nekem soha nem sikerülne.Horgolni is azért tanultam meg,mert már a lányom is tudott,csak én nem.Hát mondtam ez nem igaz!Azért is megtanulom! Nem minden megy még,van amit A kicsikémtől kérdek meg,de igyekszem.
Remélem nem untattalak. Üdv.Carmen