kedd, április 1

24.
Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK a jókívánságokat.Sajnos a hétfő nem azt hozta amit vártam.A pozitív gondolkodás most igen csak negatívba megy át,mindemellett megpróbálok kitartani.Borzalmas lett a végeredmény, és újból megkellett állapítanom,hogy beteg vagyok.Nem mindég tartom magam annak, de most sajnos belátom, az vagyok.Újból elég kemény "játékszabályokat" állítottak fel, amit elég nehéz betartani;pld:kevesebb varrás,sokkal több pihenés...Azt hiszem ezek végrehajtása számomra a legnehezebb!De azért még mindég nem azt mondták,hogy semmi varrás!!??!!
A mai pihenés után azért holnap remélem csak tudok egy kicsit varrni,nem csak sóvárogni a gép után.

Lehet,hogy ez áprilisi tréfa???

Nem az,fáradtnak érzem magam,de nagyon szeretnék varrni is.Hogyan tovább?Most azt hiszem ez a kérdés függőben marad.Böngészek még egy kicsit a blogok között és utána jön a szigorú!?! pihenés.

4 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Nagyon sajnálom, bár csak blog alapján "ismerlek" egy kicsit, de drukkolok, hogy rendbejöjj mihamarabb! A pozitív gondolkodás nagyon fontos minden helyzetben, bár én elég fiatalka vagyok, de sok évet töltöttem betegeskedéssel, ezért merem állítani... Kitartás!!!!!

CathlenKata írta...

Ugye tudod , hogy nekünk nem szabad feladni SOHA !!
Veled érzed nagyon ....fel a fejjel és csak pozitivan .

Mamis írta...

KicsiKató!

A pozitív gondolkodás szokott elhagyni utoljára,de most cérnaszálon lóg!!!Én is még fiatalnak tartom magam(39),csak a tudat,hogy már soha többé nem leszek jól,ez azért néha aggaszt!Persze ez már így megy 15 éve és sajnos jobb nem lessz!De amíg varrni tudok addig még viselem is ezt az állapotot!

Kata!

Nagyon köszönöm, nem adom fel,csak elkeseredek mikor reggelente nem tudok felkelni /ez mostanában sűrűn előfordúl/,de NEKED nem kell mondani,hogy " A remény hal meg utoljára!"

CathlenKata írta...

Tudom mirőll irsz , mostanság én sem vagyok a toppon ....bár némileg korosabb vagyok ( 48 ) és 9 éve tart ...
gombócból is sok :-(((