szombat, február 27

24.
Szabad gépi tűzés:

Nem hagyott nyugodni a dolog, így muszáj volt megcsinálni...
De mielőtt bárki is azt hinné *megtáltosodtam* egy nap alatt, és már profi módjára megy a tűzés, elárulom, csak terveztem, a hímzőgép pedig elkészítette. Ez csak egy beteljesületlen álom marad, hogy én így tudjak tűzni....

Annál inkább maradok az én *Mamisos* szabad gépi tűzésemnél, ahogy ezen a táskán is látszik:

5 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Én meg ezt a Mamisos gépi hímzést csípem nagyon. Hihetetlen érzékkel nyúlsz a mintákhoz, színekhez, lassan összetéveszthetetlen mások munkáival:)))

Silerika írta...

Ha az én "Lujzim" ilyet tudna, bizony én vele tűzetnék! Nekem a "Mamisos" is nagyon tetszik, no meg a hímzés is a táskán! :o))

Cila Zzy írta...

Tényleg nagyon klassz szerintem az is, hogy a hímzőgéppel is tudsz ilyet. Sk nekem sem megy sajnos, csak csodálom a foltvarrókat. Ezt is a hímzőkeret méretében lehet csinálni? Te! Engem totál nem érdekelne, hogy én sk tudok-e, ha a masinkám tud ilyet...A lényeg, hogy meglegyen, nem? (Jó, az önbizalom miatt nem mindegy, de a cél szentesíti az eszközt.) :-)
Egyébként nekem is tetszik a sima Mamisos tűzés. Egyszerű és nagyszerű, no meg ugye van a mondás: a kevés néha több. A sűrű tűzés mellé nem lenne sok a hímzés is?

Jutus írta...

A Mamisos az igazi!Nem lehet másoknál ilyet látni,ez már a te védjegyed!!!:DDD

Lilang írta...

SZuper lett a gépi tűzés.
Én mostanában birkózom vele. :D