szombat, február 27

24.
Szabad gépi tűzés:

Nem hagyott nyugodni a dolog, így muszáj volt megcsinálni...
De mielőtt bárki is azt hinné *megtáltosodtam* egy nap alatt, és már profi módjára megy a tűzés, elárulom, csak terveztem, a hímzőgép pedig elkészítette. Ez csak egy beteljesületlen álom marad, hogy én így tudjak tűzni....

Annál inkább maradok az én *Mamisos* szabad gépi tűzésemnél, ahogy ezen a táskán is látszik:

6 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Én meg ezt a Mamisos gépi hímzést csípem nagyon. Hihetetlen érzékkel nyúlsz a mintákhoz, színekhez, lassan összetéveszthetetlen mások munkáival:)))

Mici írta...

Te ez nagyon klassz! És mekkora darabot tudsz így megtűzni? Hű de jó! De azért ugye próbálgatod sk is? Hidd el, hogy nem kell hozzá sok idő, és pont így megy majd a kis kezeddel is.

Silerika írta...

Ha az én "Lujzim" ilyet tudna, bizony én vele tűzetnék! Nekem a "Mamisos" is nagyon tetszik, no meg a hímzés is a táskán! :o))

Ducika Ducila írta...

Tényleg nagyon klassz szerintem az is, hogy a hímzőgéppel is tudsz ilyet. Sk nekem sem megy sajnos, csak csodálom a foltvarrókat. Ezt is a hímzőkeret méretében lehet csinálni? Te! Engem totál nem érdekelne, hogy én sk tudok-e, ha a masinkám tud ilyet...A lényeg, hogy meglegyen, nem? (Jó, az önbizalom miatt nem mindegy, de a cél szentesíti az eszközt.) :-)
Egyébként nekem is tetszik a sima Mamisos tűzés. Egyszerű és nagyszerű, no meg ugye van a mondás: a kevés néha több. A sűrű tűzés mellé nem lenne sok a hímzés is?

Jutus írta...

A Mamisos az igazi!Nem lehet másoknál ilyet látni,ez már a te védjegyed!!!:DDD

Lilang írta...

SZuper lett a gépi tűzés.
Én mostanában birkózom vele. :D