kedd, december 8

389/2.
Mielőtt folytatnám szeretnék két dolgot leírni:

1- *Nem virágcsokrot vártam az öltözőmbe!!!!!!!!!!!!!!!!*, csak annyit, hogy szóljon, nem csak pályázat??? céljából kéri, hanem szembejöhet velem a meskán *.Ekkor kértem volna meg, hogy azért ha lehet, írja már oda, hogy "ketten" dobtuk össze, és a hímzés az én munkám, tudva, hogy én is árulok a meskán!

2- Valahol pedig semmi visszaélés nem történt, hisz ő megfizette a hímzés árát amit én kértem!!!!Tehát azt sem mondhatom, hogy nem kaptam meg, ami jár.
(Szerintem ez már csak hab a tortán, hogy rátaláltam...).

És akkor folytatnám!
Nem tudom mennyire fogok *emberi jogokat sérteni*(legfeljebb leülöm a büntit, és remélem sokan megnézitek a csíkos ruhámat!!!!! és megszántok egy kis elemózsiával ...))), de közre teszem az általa küldött emailt:

*Jó reggelt!

Lehetne egy hatalmas kérésem?

Érdeklődni szeretnék, hogy elkérhetném a hímzőmintákat amit a sálaimnál használtál?

Gyorsan el kellene készíteni néhány sálat és gondoltam az a legegyszerűbb módja, ha itt készíttetem el Budapesten. Tudnál nekünk segíteni, hogy még jobban lerövidítsük az időt?

Köszönöm szépen!*

Mostmár lehiggadtam annyira, hogy tudjak válaszolni a levelére...

U.I.:
+ 1 adalék!
Idézem Grety hozzászólását:

Kedves Mamis!

Üzletszerűen készítetted a mintákat,megrendelésre? Mert akkor sajnos nincs mit tenni,ő szolgáltatást kért tőled ,mint hímző, ahogy olvasom ő képet küldött róla ,tehát az ötletgazda ő volt,de végül is mindegy mert ha fizetett érte ,azután azt tesz vele amit akar.
Ez a mai üzleti világ,gusztustalan .
Tanulság ,ha nem szeretnéd hogy a nehéz munkával készült hímzéseddel más ékeskedjen,nem szabad elfogadni ilyen megrendelést! Azt azért hozzá tenném ha én hímeztettem volna ,biztos kiírom ki tette.De hát sajnos nem vagyunk egyformák.

Ezt próbáltam leírni, hogy *jogom* sincs még háborogni sem!!!(mégis dühített egész nap!!!)

6 megjegyzés:

Dia írta...

ez már tényleg hihetetlen! Te elkészíted a mintát és még add is oda neki, hogy tovább kereskedhessen vele?????????? hihetetlen. És csodállak, ha higgadtan tudtál neki válaszolni.....

Lonci írta...

Előtte tájékoztatott, hogy eladásra és nem magán használatra kéri? Bár igaz, hogy ha megvette azt csinál vele amit akar, csakhogy ez tényleg forró zuhany:-(((
Erről tudnék én is mesélni,. Ennél elővigyázatosabb vagyok már, volt néhány tapasztalatom!

Grety-G írta...

Szerinted én ezt most rosszindulatból írtam,vagy nem neked adtam igazat?Elolvastad amit írtam?

Mici írta...

Hopszika! Csakhogy pl. az a nyelv az valaki másé. Most mi is lesz, ha kopogtat a Rolling Stones zenekar, hogy egykor azt a nyelvet ők álmodták meg maguknak? Tehát ennek a sálas lyánynak éppen annyira nincsen joga reklamálni.
Egyébként itt nem koppintásról, meg lopásról van szó (bár erősen az, hiszen egyenesen az Etsyről jött ötletet dolgozta föl), hanem gerinctelen megrendelésről. Teljesen tiszta sor lett volna, ha közli, hogy mi a szándéka valójában. Gondolom semmi ellenvetésed nem lett volna, és neki sem törne a billentyűzete bele, ha megjegyezné, hogy a hímzést amúgy Mamis csinálta. Egyébként is a Meska kérte, hogy részletesen írja le mindenki, hogy a terméke melyik része honnan származik.
Amit kért megkapta, Te meg Mamis gondolom lehúztad a klotyón a mintákat, úgyhogy sajna nem tudod odaadni neki. Mert ugye lehúúúúztad??? Terveztesse újra a pesti hímzővel. Egyáltalán miért nem vitte rögtön oda az igényét?
De tudod mit? Tegyél ki pár táskát vagy pár bármit azokkal a mintákkal, csakúgy heccből. Kíváncsi lennék mennyire lenne felháborodva a csajszi.
Persze tudom, hogy Te nem vagy ilyen, szóval csak azt kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön túltenni magad ezen a bosszúságon, és leld örömödet a megrendelésekben!!!

Mamis írta...

Kedves Grety!
Természetesen el olvastam, tisztában vagyok vele,hogy csak jó indulatból írtad!!!!és teljesen igazad van, ezért is bátorkodtam kitenni a blogra.Lehet, hogy én egy kicsit drámaibban láttam akkor hirtelen,de ugyanaz a véleményem, ahogy te megfogalmaztad.Azt tudtam, hogy az üzleti világ gusztustalan, de ezt nehéz elfogadni...

Mici!
Tegnap pont az járt a fejemben,hogy ki kellene bocsátanom *egy sorozatot* táskából ezekkel a hímzésekkel...de utána letettem róla!Átrágtam, lenyeltem és túllépek rajta.Igen, a hímzésminta *le lett húzva a klotyóban!*, és nem készül *táska sorozat* ezekkel a mintákkal!

Grety-G írta...

Akkor huuuuu,mert nem bántásból írtam.