kedd, február 24

246.
Sikerült befejeznem:


10 megjegyzés:

KicsiKató írta...

Hűűű, de szép lett! Saját kreálmány?

Apci meg remélem örül nagyon:)))

Körmi írta...

Most akkor ez a kabát az Apcinak készült vagy leánykádnak?? Én úgy olvastam, hogy a lánykád "rendezkedett" s őneki kell egypár "csere" darab... De KicsiKatót olvasva elbizonytalanodtam!?...mindenesetre a lényeg, hogy jó lett, s kérdezném én is: szabásminta alapján készült, vagy saját kútfőből?
A csipketálak meg csodálatosak!... most egy kicsit írigykedem.
:DDDD

Mamis írta...

Körmi!
Mindent jól értettél!!!

Teca írta...

Mindkettő nagyon jó lett,akár kinek készült!
Nagyon ügyes vagy!!!

Ádám írta...

Minél többet nézem az alkotásaid egyre inkább késztetést érzek, hogy kipróbáljam ezt a hímzősdit egyszer, nagyon tetszik!:) A minta tervezés számítógépen van?

Mamis írta...

Ádám:
A mintákat "Hímzésminta tervező programmal" tervezgetem! Persze a számítógép is nélkülözhetetlen hozzá, hisz rengeteg képet a nettről töltök le.

Lilang írta...

Nagyon egyedi az a kis tartóka.
Csak lesek milyen jó ötleteid vannak :)

Ádám írta...

Néztem a gépet, ezek a keret méretek azt jelentik, hogy max akkorát tudsz? De gondolom, ha a mintát szétszeded több darabra, úgy, hogy a határokon nem csatlakoznak szorosan, akkor végülis bármekkorát ki lehet hímezni nem?

Mamis írta...

Teljesen jól látod a helyzetet...
A mintákat szétszedheted, és akár egy ágytakarót is hímezhetsz, csak a fölösleges anyagot ügyesen kell eltüntetni a hímzőkeret körül, hogy ne kerüljön alá!

Ádám írta...

Ahogy így az árakat nézegetem, asszem a textilfestéssel jobban járok, ha dekorálni akarok... :D Pedig nagyon tetszik ez a hímzés... :)