csütörtök, május 22

59.
Tegnap sikeresen megjártam nagy fővárosunkat.Továbbra is megállapítottam,hogy csodaszép.Persze nem ezért mentem fel,hogy ezt megállapítsam.

Muszájból.
Általában a muszájt nem szeretem,mert annak mindig rossz a vége!!!Elkeserítő;és újból minden ami eddig volt, megint köddé vált!
A fene se tudja,hogy van ez!Közölték a száraz tényeket,persze kíméletesen,nekem meg maradt a "megrágása".Csak mi van,ha egyszer nem nyelem le,vagy már nem tudom...Most még a pozitív gondolkodásom is ködbe veszett!!!Mindenkitől 1000bocs ha untattam ezzel a kis siránkozással,de ...bocs!
Persze jó dolog is történt.Vásároltam!
Ritkán járok Pesten,de ilyenkor nem tudom kihagyni a varrógépcentrumot.Most is így volt.Vettem egy-két dolgot:ferdepántkészítőt/mindenkinek csak ajánlani tudom/,színátmenetes cérnát,fóliát...és még más dolgokat amit hímzéshez szoktam használni.

Ma miután úgyahogy magamhoz tértem, sikerült befejeznem a lányom blúzát is.

Igaz a kép egy kicsit homályos,de ez hűen tükrözi jelenlegi állapotom!

5 megjegyzés:

Csilla írta...

Sziaaa!!! Örülök neked! :)Hiányoztál!
Nagyon szép lett a blúz!

Mamis írta...

Köszönöm.

Névtelen írta...

Az alkotás gyógyító hatása vitathatatlan! Fel a fejjel!
Nagyon jó lett a blúz. Tudom, milyen áldás az, ha egy leányzó anyukája így tud varrni, mint Te. Nekem varrónő az anyukám, és mindent megvarrt nekünk, amire csak szükségünk volt, és persze olyat, amilyet csak szerettünk volna!
Ja, és a ferdepántkészítő tényleg egy igazi kincs!

Névtelen írta...

Ja, én voltam :)

Lilang írta...

Nekem is tetszik a blúz :) Ügyes vagy :)