szombat, május 17

56.
Ez lesz a lányom ballagási blúza.


Annyi a változtatás,hogy teljesen hosszú az ujja.Már kiszabtam,átalakítások kész,már csak varrni kell/kellene/.

6 megjegyzés:

Csilla írta...

Hát mit mondjak? Nagyon ügyes vagy!Nagyon ügyes vagy!Ja,és nagyon ügyes vagy!De tényleg el vagyok ájulva!

Mamis írta...

Ennyi azért nem kell...!!!Ez nem is olyan ördöngős.Néha ettől cifrább dolgokat is szoktam varrni.Főleg ha a lányom valahol lát valamit.Na akkor végem...

Lilang írta...

Tök jó, hogy ilyen dolgokat is meg tudsz csinálni. Nekem már az egyenes gépi varrással is gondjaim vannak... Kár, hogy nem tanultam meg annak idején szabni-varrni. A lányod nagyon örülhet, hogy ennyi egyedi ruhát készítesz neki :)

Csilla írta...

Mint ahogy írtam is Mamis az Anyum varrónő,de talán egy sima anyag beszegése is nehézségekbe ütközne.Sajnos soha nem akartam megtanulni varrni,mert mindíg levoltam hurrogva,hogy kétbalkezes vagyok.Ja és anno,amikor mi fiatalok voltunk a csőnaci volt a divat és én mindíg bevettem magamnak a gagyesz szárából,Anyu meg mindíg leszidott,hogy minek nyúlok a gépéhez.Ugyhogy inkább nem piszkáltam bele.Deha mégis,akkor mindíg veszekedett rám.

Mamis írta...

Persze ha ígyállnak a dolgokhoz, senki nem fog megtanúlni varrni/főleg ha mindég szidást kap/.Én ezt a helyzetett úgy oldottam meg,hogy vettem neki egy használt gépet.Ezt nyúzhatja ahogy akarja.Szegény gép majdnem mindennap használatba van véve!

Csilla írta...

Azért klassz a lányodnak,mert azt csinálhatja,amihez kedve van!De nagyon jól csinálod,mert igy nem bátortalanodik el!