csütörtök, február 21

10.
Ezek csak úgy készűltek.







hétfő, február 18

9.
Biztos mindenki járt már úgy,hogy valami kész lett, de a végére nem hozta a várt eredményt.Most én is így jártam a kiscipővel.Mire kész lett, nem tetszett.Így maradt a bontás,kötőtű helyett horgolótű és ez lett belőle.Ez azért sokkal jobb lett és szombaton igen nagy sikert aratott!

Persze a varrás sem szorult háttérbe! A páromnak sikerült megvarrni egy mellényt amit még körbetűzök és talán kész is!
A lányom meg türelmetlenűl várja a kabátját,így a héten sem igen fogok unatkozni.

csütörtök, február 14

8.

És ami lemaradt!!!

A kiscipő félig kész állapotban!Ha össze lesz varva akkor is lessz kép!

Az ujabb képeslap/telefonos minőségű képek!/

Remélem akinek készűl örülni fog neki!!!

7.
A héten ismét csináltam névnapra szóló képeslapot.Ez már azért jobb lett mint az előző!
A varrás most háttérbe szorult mivel elkezdtem egy kiscipőt kötni.Persze ajándék lessz!Ezekkel el is megy a hét és végre újból itt a várva várt hétvége!Sajnos a képek valami okból kifolyólag nem tölthetők fel,mihelyt lehet felteszem őket.

vasárnap, február 10

6.
Annyi mindent szerettem volna írni,de most valahogy semmi nem megy!Talán ezt hívják "semmihez nincs hangulatom"-nak.Nem mondhatom,hogy annyira jól érzem magam,de nem is vagyok elveszve.
Ráfogom az időjárásra.
Sikeresen befejeztem a blézert, ahogy terveztem.A hozzá való nadrág is folyamatban van.
Lányom kiválasztotta a kabátot amit szeretne,így a jövő hét sem lessz munkanélküli hét.

szerda, február 6

5.
Tegnap sikerült lányom kabátjához megfelelő anyagot venni.Steppelt anyag volt a nyerő, bélése pedig vékony pamut anyag lesz.A blézerem is halad,össze van varrva, már csak bélelni kell.
Sajna ettöl többre nem futotta mert ismét a betegség lett a nagyobb úr,így ágynak döntött.
Ez jó alkalom volt arra,hogy a függőben lévő olvasnivalóimat befejezzem/majdnem sikerült/. Úgy néz ki,hogy ma már talán többre jutok mint tegnap,igaz még nagyon a nap elején vagyunk,de remélem így lessz.

hétfő, február 4

4.
A hétvégén sikerült kipihenni a péntek viszontagságait.Tegnap már foglalkoztam egykicsit a varrással.Sikerűlt teljesen átalakítani mindent és már félig össze is varrtam.Talán ma /a főzés mellett/sikerűl a blézert készre varrni.Persze a lányom is finoman közölte,hogy neki is jólenne egy tavaszi átmeneti kabát.Már ki is nézte, csak megkellenne varrni.Így már a következő terv is készen van.Persze a hímzés sem marad el, mert készűlnek a képeslapok is.

Időnként rájövök,hogy soha sincs annyi időm a varrásra amennyit szeretnék ráfordítani.Nem tudom, más is időzavarral küzd, vagy csak én szenvedek ezzel?

szombat, február 2

3.
Tegnap sikeresen megjártuk a klinikát.Vérvétel,vizsgálat,eredmény,újból némi csalódás,de ez már ilyen egy jópár éve.Nem is tudom miért várok mindég jobbat.

Nézegettem a hímzésoldalakat az interneten és ráleltem egy képeslapra ami gépi hímzéssel volt elkészítve.Ez nagyon érdekelt így én is megpróbáltam és ez lett belőle/a kép minősége nem a legjobb/.Érdekes volt hímezni, mert papírra készűlt, és mint tudjuk a papír szakad.De azért sikerült.Ezen felbuzdúlva valentinre és húsvétra is készűl egy pár belőle.
Persze a varrás sem maradt el.Sikeresen átalakítottam a nadrág kosztümöt/mivel mióta kiszabtam fogytam 17kilót/így már csak a varrássa marad.Ez valószínű,hogy a jövőhéten meg is lessz, utána pedig jöhet a többi.